Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Dania mięsne Przepisy Przystawka, przekąska

Bułeczki z parówką – pysznie, kolorowo i smacznie

Przepyszne i szybkie w wykonaniu. Można je podawać na ciepło lub na zimno, pokrojone na mniejsze kąski są idealne jako przystawka. Użyjcie swoje ulubione parówki z najwyższą zawartością mięsa, sprawdźcie, czy nie jest to mięso oddzielane mechanicznie. Jeżeli jesteście wegetarianami lub nie przepadacie za parówkami, użyjcie zamiast mięsa – parówki z warzyw.
Jeżeli macie mało czasu – użyjcie kupionych bułeczek lub skorzystajcie z tego przepisu na pyszne bułeczki.


Potrzebujesz:
– parówki
– bułeczki (małe)
– masło
– sos czosnkowy
– papryka ostra czerwona i zielona
– cebula czerwona
– mini pikle
Papryki i cebulę pokrój w kółeczka.
Bułeczki przekrój wzdłuż na pół, ale nie do końca. Środek posmaruj masłem, włóż do piekarnika nagrzanego na kilka minut. W czasie gdy bułki są w piekarniku, do salaterki włóż parówki i zalej wrzątkiem.
Do bułeczek wkładaj po jednej parówce, polej sosem czosnkowym, układaj dodatki według swojej fantazji lub jak na zdjęciu.
Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ