Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Przystawka, przekąska

Tost z bekonem – prosto i pysznie

 

Ładny i chrupiący, a także pyszny. Czego nie lubić w śniadaniu w takiej formie ? Mamy jajka, ser, bekon i tosty zapakowane razem w zabawny sposób. To jest takie proste!

Składniki:
– chleb tostowy tramezzino
– ser mozzarella
– jajko rozmącone
– boczek surowy wędzony
– koperek
– masło do smażenia lub oliwa
Pokrój chleb tramezzino na paski 2-3cm, w takie same paski pokrój ser mozzarella.
Połóż jeden pasek chleba, przykryj serem mozzarella, następnie połóż drugi pasek chleba. Całość owiń boczkiem zostawiając po 2-3cm na końcach nie owinięte. Końce zanurz w jajku i smaż na rozgrzanej patelni z każdej strony aż uzyskają chrupkość boczku.

Podawaj na ciepło.


Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ