Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Przystawka, przekąska

Salami z ogórkiem na bagietce

Smaczne i szybka w wykonaniu kanapka z salami i ogórkiem.
– bagietka
– salami (średnica ok. 10cm)
– ogórek zielony
– serek śmietankowy
– jajko przepiórki
– papryka czerwona
– oliwa z oliwek
– sałata
Jajka przepiórki ugotuj na twardo, pokrój na ćwiartki. Paprykę pokrój w słupki
Bagietkę pokrój w plastry, polej delikatnie oliwą z oliwek, włóż do nagrzanego piekarnika 200 stopni na 3-4 minuty. Na bagietkę połóż salami złożone na pół. Ogórek umyj i pokrój w cienkie plastry, każdy plasterek natnij do środka. Rozłóż na salami jak na zdjęciu. Na jednym końcu ogórka zrób rozetę z serka, wetknij słupek papryki, na drugim końcu połóż kawałek jajka.
W złożone salami wetknij kawałek sałaty.

Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ