Kanapki na słono przełamane odrobiną słodyczy to jest to co lubię.
– bagietka (przepis tu)
– ser camembert
– salami
– papryka czerwona
– serek śmietankowy
– czarne oliwki
– winogrona zielone
– natka pietruszki
Paprykę pokrój w cienkie trójkąty. Ser camembert w cienkie paski, oliwki w plastry. Winogrona przekrój na pół.
Bagietkę pokrój w plastry, polej delikatnie oliwą z oliwek, włóż do nagrzanego piekarnika 200 stopni na 3-4 minuty. Na bagietkę połóż salami złożone na pół, plaster serka camembert i salami. Weź trzy połówki winogrona, ułóż obok siebie na salami, wyciśnij rozetę z serka, na środku połóż plaster oliwki, po bokach udekoruj trójkątami papryki i natką pietruszki.
Smacznego.
Fajerki i smak
Natura i Fajerki czyni smak wielki …..