Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Przystawka, przekąska

Croustade z serkiem, szynką i kiwi – przekąska na zimno

Idealna przekąska na rozpoczęcie świątecznych uroczystości! Spróbuj świeżych i lekkich, chrupiących croustades które stanowią doskonałą bazę dla kanapek, ale zamiast tego możesz użyć krakersów lub prażonych plasterków bagietki.

Croustade z serkiem, szynką i kiwi:
– foremki croustade
– szynka Prosciutto
– ser camembert
– kiwi
– bazylia
Kiwi i serek camembert pokrój w plastry. Szynkę Prosciutto złóż jak harmonijkę, włóż do foremki croustade tak aby biały tłuszczyk szynki wystawał na zewnątrz. Dołóż kawałek serka camembert i dwa plastry kiwi. Udekoruj liściem bazylii.


Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ