Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Przepisy

Kabanosy w żółtym serku z ogórkiem konserwowym i oliwką

Wszyscy wiedzą, że najbardziej kuszącymi na każdej imprezie są mini przekąski, koreczki. Kochamy sycące i satysfakcjonujące danie główne, ale te drobne przystawki najlepiej zjeść w jednym pysznym kęsie. Niezależnie od tego, czy chcesz spędzić trochę czasu ze swoimi gośćmi, gdy główny posiłek jest nadal w piekarniku, czy jest to dzień meczu i pozwalasz przekąskom ukraść show, te potrawy sprawią, że będziesz myślał o całkowitym wyrzuceniu widelców i noży.
Kabanosy w żółtym serku z ogórkiem konserwowym i oliwką:
– kabanosy
– ser żółty w plastrach
– pikle (małe ogórki konserwowe)
– czarne oliwki
– sałata
– pikery
Ser żółty pokrój w paski o szerokości 3-4 cm, kabanosy pokrój na takie same kawałki.
Weź dwa kawałki kabanosa i zawiń w plaster sera żółtego, połóż na górę kawałek sałaty, mały ogórek i wbij pikera z oliwką.

Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ