Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Deser Przystawka, przekąska Wegańskie

Owocowe wariacje przekąskowe

Wybuch soczystych, dojrzałych w słońcu owoców dodaje kontrastu i koloru potrawom w ciągu dnia, od wczesnych śniadań, przez lekkie dania główne, po schłodzone desery. Niezależnie od tego, czy są zmiksowane, grillowane, mrożone, czy podawane na świeżo, owoce mogą dosłodzić wytrawne dania, rozjaśnić słodkie lub dodać chrupkości. Te przepisy na owoce odzwierciedlają elastyczność; są łatwe w przygotowaniu, proste w adaptacji i zawsze sezonowe w jakiejś formie.
Dziś proponuję trzy formy podania owoców.
Przygotuj:
– świeże truskawki
– borówki
– owoce granatu
– maliny
– krakersy
– liście mięty
– bita śmietana
I. Owoce w szklaneczkach

II. Owoce w łódeczkach z bitą śmietaną

III. Koszyczki z kiwi i granatem.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ