Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Przystawka, przekąska

Pinchos Hiszpańskie z marynowaną papryką i anchois. Zimne przekąski na letni lunch

Zimne przekąski na letni lunch to szybki pinchos hiszpański na grzance i orzeźwiająca kanapka z ogórkiem.

I. Pinchos hiszpański
– Grzanki z bagietki
– papryka konserwowa pieczona
– anchois
– oliwki zielone
– pikery

Na grzance połóż plaster papryki konserwowej pieczonej, na pikerze umieść anchois i oliwkę zieloną, wbij w grzankę z papryką.

II. Orzeźwiająca kanapka z ogórkiem
– grzanki z bagietki
– ogórek zielony
– papryka czerwona
– sałata
– ser dojrzewający z pomidorami
– pikery
Ogórek pokrój w plastry, paprykę w małe kwadraciki, ser w plastry nie większe jak grzanki.
Na grzance umieść kawałek sałaty, plaster sera. Dwa plastry ogórka i kawałek papryki wbij na piker i umieść na kanapce.
Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ