Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Przystawka, przekąska

Tartare L’Apéritif Italie – Radość dla oczu i kubków smakowych.

Nasze pyszne małe kawałki świeżego sera są idealne jako aperitif. Posypane pomidorem, bazylią, oliwkami lub drobno pokrojoną cebulką sprawią, że wyruszysz w podróż i odkryjesz bogactwo włoskich smaków. Radość dla oczu i kubków smakowych.
Potrzebujesz:
– serek Tartare L’Apéritif Italie
– oliwki czarne
– cebula czerwona pokrojona w „piórka”
– jajko ugotowane na twardo
– chleb żytni
– masło
– rozmaryn
Jajko pokrój w plastry. Chleb żytni pokrój w kromki, odetnij skórkę, każdą kromkę przekrój na dwa trójkąty.
Delikatnie posmaruj chleb masłem, połóż plaster jajka. Na piker nałóż oliwkę, wbij jeden koniec piórka cebuli czerwonej, nałóż serek tartare, a następnie wbij w drugi koniec cebuli. Tak przygotowany piker umieść na kromce z jajkiem. Udekoruj rozmarynem.


Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ