Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Przepisy Przystawka, przekąska

Przekąska na chipsach z oliwką, pomidorkiem daktylowym i delikatnym pasztetem

Przepis na przystawkę z chipsami jest bardzo prosty w przygotowaniu, bardzo ładnie wygląda i pysznie smakuje. Jeśli zatem zastanawiasz się jaką sałatkę podać na imprezę? lub Co podać jako przystawkę? Moja przekąska powinna Cię skusić.


Składniki:
– chipsy
– oliwki zielone
– połówki pomidorków daktylowych
– pasztet łagodny
– szczypiorek
– pikery
Szczypiorek pokrój na 10cm kawałki.
Pasztet przełóż do worka z tylką ozdobną, wyciskaj rozetę na chipsy. Na piker nabij oliwkę, pół pomidora daktylowego i wbij w pasztet. Na każdej przekąsce układaj po dwa szczypiorki.
Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ