Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Potrawy z jajek Przepisy Przystawka, przekąska

Fioletowe faszerowane diabelskie jajka

Jajka faszerowane to klasyczny przepis, idealny na święta, Wielkanoc, przyjęcia i inne spotkania.
Mój najlepszy przepis na diabelskie jajka to połączenie kilku prostych składników, w tym jajek na twardo, majonezu, musztardy Dijon, soli i pieprzu. Otóż ​​to. Wraz z odrobiną posypki papryki, kilku kropel Tabasco które dodają smaku.


Składniki:
– 4 jajka
– sok z buraka
– łyżka majonezu
– łyżeczka musztardy Dijon
– kilka kropel Tabasco
– szczypta papryki słodkiej
– sól
Ugotuj jajka na twardo, obierz i zanurz w soku z buraków na godzinę. Wyjm z soku, osusz. Przekrój na pół, żółtka przełóż do miseczki, dodaj majonez, musztardę, paprykę, kilka kropel Tabasco, dopraw solą do smaku i dokładnie wymieszaj.
Przełóż farsz do worka cukierniczego z ozdobną tylką i napełnij fioletowe białka. Udekoruj drobnymi fioletowymi kwiatuszkami.
Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ