Fajerki i smak

Natura i Fajerki czyni smak wielki …..

Pora Na Posiłek Potrawy z jajek Przystawka, przekąska

Faszerowane jajka ćwikłą – diabelskie jajka (devil eggs)

Mój najlepszy przepis na diabelskie jajka to połączenie kilku prostych składników, w tym jajek na twardo, majonezu, ćwikły, soli i pieprzu. Otóż ​​to. Przepis na jajka faszerowane buraczkami z dodatkiem chrzanu. Jeśli lubicie faszerowane jajka to te powinny Wam przypaść do gustu. Mają piękny kolor więc przy okazji mogą być również ozdobą stołu.
Jajka faszerowane to klasyczny przepis, idealny na święta, Wielkanoc, przyjęcia i inne spotkania.


Składniki:
– 4 jajka
– 3 łyżki ćwikły z chrzanem
– łyżeczka majonezu
– sól i pieprz do smaku
Jajka ugotuj na twardo, obierz i przekrój na pół. Żółtka przełóż do miseczki, dodaj ćwikłę z chrzanem, dopraw solą i pieprzem, wymieszaj. Farsz przełóż do worka cukierniczego z ozdobną tylką, napełnij połówki jajek. Udekoruj żółtym kwiatuszkiem.
Smacznego.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ