Składniki:
1 litr wody
250g mak
100g migdały
100g orzechy włoskie
120g rodzynki
ok. 80g cukru
2 łyżki miodu
olejek migdałowy
bułka wrocławska
Wybierz język.
Pomysły na smaczne przekąski.
Menu
Sztuczki z kanapkami i przekąskami.
Grillowany kozi ser w boczku.
Niesamowite przepisy na przekąski.
Tagi
appetizer
catering
catering food
ciasto
ciasto francuskie
dekoracje
deser
dieta
dieta odchudzająca
finger food
imprezowe przekąski
karnawałowe przekąski
kolacja we dwoje
kolorowe przekąski
koreczki na imprezę
lunch
mini przekąski
mini przystawki
na imprezę
niebo w gębie
Noworoczne przekąski
party
piekło
proste przyjęcie jedzenie
przekąski
przystawki
snack
starter
Sylwestrowe przekąski
szybka przekąska
szybki deser
szybkie ciasto
szybkie danie
szybkie przekąski
szybkie przystawki
szybkie śniadanie
szybki posiłek
słodkie
uroczysta kolacja
wedding party
wegańskie
wielkanoc
wigilia
śniadanie Wielkanocne
święta Bożego Narodzenia